Waarom Creonis?

Doelgerichte kennis

Wij geven u inzicht om uw bedrijf van een gezonde toekomst te verzekeren. Elke stap in uw productieproces brengen wij in kaart en volgen wij gedetailleerd op, in real time. Zo heeft u 24/7 de juist informatie voor de juiste beslissing of actie.

Wat hebben wij u te bieden?

  • Unieke producten en diensten die inzicht geven in uw productieprocessen en die uw business scherpstellen. Een noodzakelijk hulpmiddel voor elk toekomstgericht bedrijf.

  • Jarenlange ervaring in ICT én in business: wij begrijpen wat produceren is én wat software voor u moet doen.

  • Snelle interventies en directe antwoorden op uw vragen en wensen. Creonis is geen logge mastodont, maar een flexibele partner die dicht bij u en uw onderneming staat. Dus ook geen callcenter in een ver exotisch land. U belt? Wij staan paraat!

  • Een softwarepakket ontwikkelen en installeren is één zaak. U daar het beste laten uithalen is een andere. Creonis ondersteunt en adviseert u om de nieuwe mogelijkheden van procesopvolging voluit te benutten. Samen met u zorgen we voor de juiste hulpmiddelen en integreren die in uw onderneming.

  • Audits en advies over extra mogelijkheden en eventuele verbeterpunten. Zo maximaliseren we het rendement van ons systeem en boosten we uw business.
Team photo in the Creonis office

Creonis

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 16 229 814

Persilstraat 51 G 7
3020 Herent
België

Over Creonis

Ontstaan als een spin-out van een internationale brouwerijgroep in 2006, bedient Creonis vandaag klanten in de voedings- en drankenindustrie, de farmaceutische sector en de ziekenhuissector. Onze missie is om onze gebruikers, door onze combinatie van software- én bedrijfskennis, vlot inzicht te geven in hun operationele procesindicatoren.